bilder som får dere
til å føle

Book meg hvis + -
01 /  Bilder der dere stråler av ekte glede betyr mer enn at bildet i seg selv er ‘perfekt’.
02 / dere ser viktigheten av at bildene viser hvordan dagen faktisk var, – i all sin skjønnhet, sårhet, nærhet og snev av kaos. For det er jo slik en bryllupsdag er, – et nydelig blanding av følelser, uplanlagte hendelser og en enorm glede.
03 / Dere liker en blanding av både DE klassiske og Tidløse svarthvitt-bildene, og også De mer levende og UNIKE fargebildene som fanger øyeblikkene i løpet av en dag.
04 / DERE digger fargerike buketter,uformell stemning, mye latter og lidenskap, en skikkelig fest, og dere vil ha bilder som viser glede, kjærlighet og fantastisk stemning.
05 / Dere er uhøytidelige, ikke redde for å le høyt, og dere vil ha minst like mange bilder av gjestene som av dere selv.
06 / Dere vil ha bryllupsbilder slik de er ment å foreviges, - akkurat slik som dagen føltes for dere.
07 / Dere ønsker bilder som viser hvem dere er, og dere vil ha bilder som føles ekte, naturlige og autentiske.
08 / Dere vil ha bilder som får dere til å le, til å mimre, til å oppdage øyeblikk dere ikke visste at skjedde, og dere vil ha bilder som får dere til å huske. Til å huske spenningen, gleden, kjærligheten og boblingen i magen.
09 / Dere vil ha det uperfekte, det uoppstilte og dere vil kunne se tilbake på de øyeblikkene som er verdifulle for akkurat dere. 
  
ikke book meg hvis + -
01 / Dere vil ha bilder som er ´Picture Perfect’.
02 / Dere vil ha oppstilte bilder med unaturlige poseringer som dere har sett på Instagram.
03 / Dere er redd for å le så høyt at dere får både dobbelthake og lukkede øyne.
04 / Dere har en sjekkliste på 20 ulike oppstilte motiver dere MÅ ha i galleriet deres.
05 / Dere er tenker at dagen faller i grus hvis det regner, eller hvis dere ikke klarer å le av at ting ikke går akkurat slik dere planla.
06 / Dere er livredde for skitt på kjolen, at skjorten er krøllete, at det er søl på duken, eller at sveisen detter sammen i løpet av kvelden. 

Ta vare på minnene

Hvert brudepar er unikt, og hvert brudepar har sin unike historie.
Det som er felles er at alle bryllupsdager fylles opp av små og store øyeblikk som blir til minner. Til deres minner.
 
Så, – hvordan velger dere å ta vare på minnene deres? 
 
En av de viktigste investeringene dere kan gjøre for å bevare akkurat disse minnene på finest mulig måte er å booke en fotograf som ser dere, en som bruker tid på å bli kjent med dere, og som gir dere bilder som dere kjenner dere igjen i.  
 
Når dere ser på bildene fra bryllupsdagen deres skal dere ikke se bryllupsbilder av dere selv. Dere skal se på bilder av dere selv på bryllupsdagen deres. Akkurat slik som dere er.
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup bergen

«Vi kunne ikke vært mer fornøyde. Bildene gjenspeilte oss, gjestene og omgivelsene på en måte ingen andre hadde klart. For en fotograf du er Inger, og for ett nydelig menneske du er. Du gled inn i selskapet og det føltes som vi hadde kjent hverandre lenge. Du og ditt arbeid er i en egen klasse. Takk for at du er du, og tusen takk for at du foreviget bryllupsdagen vår. Vi er for evig takknemlige.»      

A&F

«Inger var virkelig med på å gjøre dagen vår helt fantastisk! Vi føler oss så heldige som har så mange fine minner bevart i bildene hun tok i bryllupshelgen vår. Utrolig lett å samarbeide med både før og underveis i bryllupet! Kan anbefale henne på det sterkeste dersom man er på utkikk etter en fotograf man kan føle seg komfortabel rundt!»

M&T

«La oss bare begynne med å si at vi anbefaler Inger på det sterkeste! Inger er fantastisk og bildene hennes er fantastiske. Hun fanger utrolig mange fantastiske øyeblikk og detaljene i bildene er virkelig prikken over i-en. Ikke nok med det, så er Inger også lett å kommunisere med, fleksibel underveis og man får raske svar på det man lurer på. Tusen takk, Inger. Vi vil garantert spørre deg igjen om vi skulle ha flere anledninger vi ønsker å dokumentere.»

S&F

«Inger foreviggjorde bryllupsdagen vår gjennom bilder - og for noen bilder det ble!! Vi kunne ikke bedt om en bedre fotograf, anbefaler henne på det sterkeste.»   

B&N

«Vi brukte Inger som fotograf i vårt bryllup og kunne ikke vært mer fornøyd! Herlig dame som er lett og like, hun fanget utrolig mange fine øyeblikk uten at vi en gang merket at hun var der. Fantastisk fine og ikke minst mange bilder. Anbefales på det sterkeste.»   

C&K

«Da vi lette etter bryllupsfotograf, ble vi lamslått av en jungel av fotografer og deres uttrykk i bildene de tok. Men en skilte seg ut og det var Inger. Bildene på hennes hjemmeside var preget av en unik måte å fange de små øyeblikkene på en stor dag på en varm og ærlig måte. Da vi etter bryllupet fikk bildene hun hadde tatt av dagen vår ble vi stumme av beundring. Vi satt tause og bladde oss gjennom bildene mens tårene rant. Inger kan utøve magi, vidunderlig magi!»

A&F

«Vi hadde med oss Inger fra morgen til kveld i bryllupet vårt, og var kjempefornøyd. Hun er behagelig å være rundt, og gjorde dagen vår super. Veldig flink til å blende inn uten at det blir for åpenlyst at det er fotograf rundt. Vi fikk akkurat den bildestilen vi ønsket.»   

I&K

«Inger er både veldig profesjonell, morsom, flink til å formidle, og hun får med seg alt du ønsker å forevige fra dagen din. Hun skaper ren magi i sin firkant!   Vi elsker å se tilbake på våre bilder fra Inger.  Gjestene har sagt hun var helt fantastisk! De likte hun like godt som vi!»   

N&M 

«Inger tar veldig naturlige og vakre bilder. Hun fanger de små øyeblikkene som oss «vanlige» mennesker ikke legger merke til, og som gjør oss evig takknemlig i etterkant. Når du møter Inger møter du en blid, serviceinnstilt og varm person som får deg til å slappe av og som deler av sin lune humor. Vi vil absolutt bruke Inger igjen ved neste store begivenhet, og kan varmt anbefale henne til andre»      

E&G
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup
/01

Foto-pakker

Hvert brudepar har ulike ønsker for bryllupsdagen sin, og dette gjelder også ofte i forhold til hvor stor del av dagen dere ønsker å ha med dere en fotograf. Fra meg kan dere velge tre ulike pakker, der den minste pakken inneholder 5 timer fotografering og den største pakken inneholder 12 timer fotografering og også et helt nydelig fotoalbum. All informasjon om hva de ulike pakkene inneholder, og hvilke produkter som er inkludert, finner dere under. Om dere lurer på noe, spør meg gjerne.

Pakke 1

kr. 59 000

12 timer

Gå all in! Dette er pakken for dere som vil ha absolutt alt!

Denne pakken inneholder (klikk her) + -
/ Et møte der vi blir litt kjent i forkant av bryllupsdagen. Vi tar en kaffe og dere forteller om dagen dere planlegger. 
/ Kjærestefotografering, – en veldig fin måte å øve litt på å være foran kameraet. Dette kommer dere til å være glade for på selve bryllupsdagen! I denne pakken får dere alle de beste bildene fra fotograferingen. 
/ En bryllupsguide som kan hjelpe dere med bryllupsplanleggingen. Dette er en guide full av gode tips, ting å tenke på og fin inspirasjon. 
/ 12 timer fotografering på bryllupsdagen deres. Her får dere dekket alt dere kan ønske. 
/ Sniktitt på utvalgte bilder innen 72 timer etter bryllupsdagen. 
/ Høyoppløselige bilder levert i et privat nettgalleri innen 6 uker. Denne pakken gir dere kortere ventetid på bildene enn i de andre pakkene. 
/ Et valgfritt print (30 x 40 cm) i høy kvalitet fra dagen deres. 
/ Et vakkert fotoalbum (str. 25 x 25 cm) med utvalgte bilder fra dagen deres (15 doble sider). Dette er virkelig et album av høy kvalitet, – og det fylles med deres bilder! (Verdi på albumet alene er 14 000 kr.) 

Dette er pakken for dere som ønsker at historien fra dagen deres skal fortelles fra begynnelse til slutt.  Dere liker tanken på å forevige øyeblikkene mens sminken legges, kjolen tas på, slipset rettes på og sommerfuglene i magen blafrer. Dere vil at absolutt hele dagen, – forberedelsene, vielsen, minglingen, klemmene, middagen, talene og dansingen blir tatt vare på i bilder.  


Denne pakken gir også muligheten til å ha en ekstra portrettfotografering etter middagen når kveldslyset er på sitt fineste og mykeste.
Denne pakken er perfekt for dere som vil ha så mye som mulig av dagen deres inn i stemningsfulle og naturlige bilder. 

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup bergen
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup bergen

Pakke 2

kr. 39 000

10 timer

En utrolig fin pakke som dekker det meste fra dagen deres. 

Denne pakken inneholder (klikk her) + -
/ Et møte der vi blir litt kjent i forkant av bryllupsdagen. 
/ Kjærestefotografering, – en veldig fin måte å øve litt på å være foran kameraet. Denne pakken inkluderer 10 digitale bilder fra fotograferingen. 
/ En bryllupsguide som kan hjelpe dere med bryllupsplanleggingen. 
/ 10 timer fotografering på bryllupsdagen deres. 
/ Sniktitt på utvalgte bilder innen 72 timer etter bryllupsdagen. 
/ Høyoppløselige bilder levert i et privat nettgalleri innen 8 uker. 
/ Et valgfritt print (30 x 40 cm) i høy kvalitet fra dagen deres. 

Dere ønsker et bildegalleri som er fylt opp av små og store minner fra store deler av bryllupet deres, – helt fra all spenningen og de fine stundene fra forberedelsene og til all latteren, skålene og talene under middagen.  

I denne pakken blir store og små øyeblikk fra dagen deres tatt vare på i bilder, og dere sitter igjen med både detaljbilder, øyeblikksbilder, portretter, bilder av de dere feirer dagen sammen med, og bilder som fanger selve stemningen i bryllupet deres. 

Dette er pakken for dere som verdsetter verdien av bilder som gjenspeiler dere som par, og som ønsker å forevige så mye som mulig av øyeblikkene gjennom dagen.  

 

Pakke 3

kr. 32 000

5 timer

En pakke som er midt i blinken for dere som vil ha bilder av det viktigste på dagen deres, og litt til. 

Denne pakken inneholder (klikk her) + -
/ Et møte der vi blir litt kjent i forkant av bryllupsdagen. 
/ 5 timer fotografering på bryllupsdagen deres. 
/ Sniktitt på utvalgte bilder innen 72 timer etter bryllupsdagen. 
/ Høyoppløselige bilder levert i et privat nettgalleri innen 8 uker. 

Dere ønsker at de viktigste høydepunktene fra dagen deres blir foreviget og tatt vare på i bilder. Dere ønsker ikke å ha en fotograf med fra morgen til kveld, men dere vil veldig gjerne ha alle de fine øyeblikkene før, under og etter vielsen tatt vare på i bilder. 

Dere ønsker at bildene har fokus på seremonien der kjærligheten mellom dere to markeres, og der dere gir hverandre deres ja. I tillegg vil dere ha god tid til å ta vakre og nære portrettbilder, – enten før eller etter vielsen, og dere liker tanken på litt bilder fra enten helt på slutten av forberedelsene, eller helt i starten når middagen begynner. 

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup brud
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup brud
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup
/02

Diverse

Eventuelle reiseutgifter kommer i tillegg på reiser på mer enn 50 km fra Bergen. 40 % av pakkeprisen faktureres ved booking og signering av kontrakt. Det resterende beløpet faktureres 1 måned før bryllupet. Alle priser er inkludert mva. I helger utenom høysesongen (mai – august), samt på ukedager i høysesongen, kan dere velge mindre pakker som f.eks. «Vielse & Portrett». Dere kan også velge en egen weekendpakke som inkluderer fotografering på kvelden på fredagen og/eller søndag formiddag, i tillegg til hele bryllupsdagen. Ta kontakt for priser på disse pakkene.

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup bergen
HEI, det er jeg som er inger!
HAR DU SETT PÅ BILDENE MINE OG TENKER AT JEG ER RIKTIG FOTOGRAF FOR DEG? 

Kanskje du har spørsmål? Eller lurer på om datoen for bryllupet deres er ledig?