familie-
fotografering

familie-
fotografering

Bilder som får dere til å føle

«Inger har tatt noen nydelige familiebilder av oss, og vi er superfornøyde. Selve fotograferingen føles naturlig og det er ikke noe problem å bare være seg selv- noe som reflekteres i endelig resultat! Anbefaler varmt!»

Mathilde

«Inger klarar å få alle til å ta livet med ro, gir tydelege tips og triks og lagar fotoseansen til eit minne for livet. Eg kjenner fortsatt stemninga i kroppen når eg ser på bileta frå den dagen. Om du treng ein fotograf til ein av dei store dagane i livet, eller berre for å foreviga ein tur i skogen med familien, eller åleine, ta kontakt med Inger. Du kjem ikkje til å angra.»

Ingvild

«Vi er utrolig fornøyd med bildene Inger Paulsen tok av våre barn. Inger har vært behjelpelig og lett å samarbeide med fra vi tok kontakt og til bildene var klare. Stemningen Inger klarer å få frem på bildene er utrolig vakker! Vi har bare godt å si om både prosessen og resultatet.»

Sofie

«Inger er en fotograf som instinktivt vet hvordan hun skal fange mennesker i sine aller beste øyeblikk med kameraet sitt. Hver gang vi titter på bildene hun har tatt av familien vår, må vi smile. Vil anbefale henne på det sterkeste, enten det er til familiefoto, bryllupsfoto eller andre oppdrag!»

Kristine

«For en dyktig fotograf , og for noen nydelige bilder det ble. Vi hadde en fin , god og trygg fotografering sammen med Inger.»

Kathrine

«Fantastisk flink fotograf, og SÅ behagelig å være hos. Bildene ble akkurat som vi ønsket! Anbefales til alle!»

Christel

«Fantastisk dyktig fotograf. Føltes veldig naturlig og behagelig selv for meg som ikke liker å bli tatt bilder av. Er utrolig fornøyd med bildene. Anbefales på det varmeste.»

Lena

«Inger er fantastisk dyktig til å ta bilder. Jeg og familien har vært så heldig å ha henne som fotograf to ganger. Hun er varm, lun og tålmodig. Noe som gjenspeiler seg i bildene. Er så glad for at vi valgte henne til å forevige bilder som for alltid vil bety mye.»

Jannicke

«Super fornøyd! Tok nydelige nyfødt bilder hjemme hos oss. Inger er veldig varm og genuint opptatt av at bildene skal bli så naturlig og ekte som mulig. Hun var veldig tålmodig og brukte god tid. Kan også anbefale henne til bryllup da hun tok nydelige bilder av et vennepar av oss i sommer.»

Julie

 øyeblikkene dere vil se tilbake på

Når årene har gått, og de minste i familien plutselig er blitt store, – hva slags bilder vil dere ha å se tilbake på?

De «perfekte», men oppstilte og litt kleine bildene som dere egentlig ikke kjenner dere selv igjen i? Eller de mer «uperfekte», men ekte bildene fulle av liv, lek, latter, kjærlighet, kaos og kos?  

Måten jeg tar familiebilder på er nok kanskje ikke det dere tenker på når dere tenker på typiske familiebilder hos fotograf.

Dette er nemlig min måte å ta bilder på. Og det handler først og fremst om å droppe tanken om å få tatt det perfekte bildet til å ha på veggen, og istedenfor la fokuset være på å senke tempoet, være sammen som familie og på å skape minner sammen.

Det handler om å ta den tiden dere er i akkurat nå, og fryse den for alltid. Dere vet alle disse små hverdagsøyeblikkene som går så altfor fort forbi. 

© Inger Paulsen fotografi familiefotograf familiefoto familie

Fra booking til bilder 

Den perfekte tiden å forevige er alltid nå

kr. 1900,-

fotografering

Inntil 1 time fotografering på valgt lokasjon. Jeg hjelper gjerne med å foreslå en lokasjon, eller så kommer jeg til et sted der dere ønsker å bli tatt bilder av.

Merk at det ikke inngår digitale bildefiler i prisen for fotografering. Bildefiler kjøpes utenom i valgfri pakke. På denne måten kan dere velge ut akkurat de bildene dere selv ønsker.

Hos meg kan dere velge enten en pakke med kun digitale bilder i det antallet dere ønsker, eller en pakke som inkluderer digitale filer og produkter. Les mer om innholdet i de ulike pakkene under.

Kr. 8900,-

pakke en: 50 digitale filer

Pakken inneholder 50 digitale bildefiler i høy oppløsning.

Kr. 6900,-

Pakke to: 25 digitale filer

Pakken inneholder 25 digitale bildefiler i høy oppløsning.

Kr. 4900,-

pakke tre: 10 digitale filer

Pakken inneholder 10 digitale bildefiler i høy oppløsning.

Kr. 20000,-

Pakke fire: Digitale filer, print til veggen og stort fotoalbum

  • En investering av minner for livet.
  • Pakken inneholder 50 digitale bildefiler i høy oppløsning.
  • Et høykvalitets fotoalbum (str. 25 x 25 cm)  med 15 doble sider med bildene av dere fra fotograferingen. Albumet er av høyeste kvalitet, og dette vil være et album som vil bli familiens arvestykke. Albumet kommer i egen tilhørende bildeboks.
  • 3 stk. valgfrie print i størrelse 30 x 40 cm. Printene trykkes på matt, høykvalitets fiberpapir.
© Inger Paulsen fotografi familiefotograf familiefoto familie
© Inger Paulsen fotografi familiefotograf familiefoto familie
Kr. 14500,-

Pakke fem: Digitale filer og fotoalbum

  • Pakken inneholder 50 digitale bildefiler i høy oppløsning.
  • Et høykvalitets fotoalbum (str. 20 x 20 cm)  med 10 doble sider med bildene av dere fra fotograferingen. Albumet er virkelig et nydelig album av beste kvalitet som vil vare i generasjoner.
Kr. 11000,-

Pakke seks: Digitale filer og print til veggen

  • Pakken inneholder 25 digitale bildefiler i høy oppløsning.
  • 3 stk. valgfrie print i størrelse 30 x 40 cm. Printene trykkes på matt, høykvalitets fiberpapir.
  • Pakken kan oppgraderes med innrammede bilder.
© Inger Paulsen fotografi familiefotograf familiefoto familie

Viktig info

betaling + -

Prisen for fotograferingen (kr. 1900) betales ved booking. Prisen for selve pakken betales først etter fotograferingen når dere har fått sett gjennom bildene i bildegalleriet, og valgt pakken dere ønsker.

privat nettgalleri + -

 

Bildene fra fotograferingen presenteres i eget privat nettgalleri slik at dere kan gå gjennom bildene, og velge ut de dere ønsker å kjøpe, i ro og fred hjemme.

reiseutgifter + -

Eventuelle reiseutgifter for reiser mer en 30 km. fra Bergen kommer i tillegg.

ekstrabestillinger + -

Priser på bestilling av innrammede bilder til veggen og album utenom pakkene fås ved forespørsel.

Oppgradering av pakker + -

 

Alle pakker kan oppgraderes med ekstra sider i album, større eller flere print.

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup bergen
HEI, det er jeg som er inger!
HAR Dere SETT PÅ BILDENE MINE OG TENKER AT JEG ER RIKTIG FOTOGRAF FOR DEre? 

Kanskje dere har spørsmål? Eller lurer på om datoen for bryllupet deres er ledig?