Det er jo en person bak kameraet også, og det er meg.

Jeg er født på en liten øy på Sørlandet, med fjordutsikt, Én matbutikk, Én barneskole og altfor få mennesker ifølge meg selv da jeg var tenåring.

Drømmen da jeg var ungdom var å flytte til storbyen Oslo, men i stedet ble det Bergen noen år senere. Og jeg har ikke angret!  Her på Vestlandet har jeg bodd siden 2003, og jeg bor sammen med mannen min og de to guttene våre på snart 12 og 9 år. 

Jeg er utdannet sosialantropolog, og jeg har alltid vært nysgjerrig på mennesker, hvordan folk lever, og ulike samfunn. Jeg tør å spørre, og jeg elsker å høre om hvorfor og hvordan.

Jeg tror denne nysgjerrigheten på mennesker er en av grunnene til at jeg alltid har elsket å fotografere, og at jeg fotograferer i en dokumentarisk og naturlig stil.

Jeg har jobbet som fotograf siden 2018, og jeg virkelig elsker å kunne leve av å forevige andres historier. 

Og forresten, – det å dra hjem på besøk til den lille øyen på Sørlandet der míne foreldre bor fremdeles er nå en av de fineste tingene jeg kan gjøre. 

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup bergen

nysgjerrig impulsiv lattermild og kreativ.

Nysgjerrig

Nysgjerrigheten min har gjort at jeg har bodd i kortere perioder i England, USA og Bosnia-Hercegovina, og jeg har masse fantastiske reiseopplevelser over hele verden. Palestina, Kina, Australia, Jordan, Mongolia og Kenya er noen av stedene jeg har vært.

Ting jeg elsker

Krimbøker, fjellturer, sommeren, rødvin, booke kule plasser på Airbnb, kaffe på senga, sene kvelder under pledd på terrassen, surdeigsbrød, storbyferier, ullgensere, sushi, å legge meg i nyvasket sengetøy, friske blomster på bordet, sjokolade, dokumentarer på Netflix, surt smågodt, lange middager med gode venner, og ja selvfølgelig, – fotografering.

latter

Ellers er jeg sånn passe uhøytidelig, impulsiv, kreativ, i overkant positiv til tider, utadvent, og jeg tar ting litt som det kommer.

Og så elsker jeg å le. Høyt og fra magen. 

«Vi kunne ikke vært mer fornøyde. Bildene gjenspeilte oss, gjestene og omgivelsene på en måte ingen andre hadde klart. For en fotograf du er Inger, og for ett nydelig menneske du er. Du gled inn i selskapet og det føltes som vi hadde kjent hverandre lenge. Du og ditt arbeid er i en egen klasse. Takk for at du er du, og tusen takk for at du foreviget bryllupsdagen vår. Vi er for evig takknemlige.»      

A&F

«Inger var virkelig med på å gjøre dagen vår helt fantastisk! Vi føler oss så heldige som har så mange fine minner bevart i bildene hun tok i bryllupshelgen vår. Utrolig lett å samarbeide med både før og underveis i bryllupet! Kan anbefale henne på det sterkeste dersom man er på utkikk etter en fotograf man kan føle seg komfortabel rundt!»

M&T

«La oss bare begynne med å si at vi anbefaler Inger på det sterkeste! Inger er fantastisk og bildene hennes er fantastiske. Hun fanger utrolig mange fantastiske øyeblikk og detaljene i bildene er virkelig prikken over i-en. Ikke nok med det, så er Inger også lett å kommunisere med, fleksibel underveis og man får raske svar på det man lurer på. Tusen takk, Inger. Vi vil garantert spørre deg igjen om vi skulle ha flere anledninger vi ønsker å dokumentere.»

S&F

«Inger foreviggjorde bryllupsdagen vår gjennom bilder - og for noen bilder det ble!! Vi kunne ikke bedt om en bedre fotograf, anbefaler henne på det sterkeste.»   

B&N

«Vi brukte Inger som fotograf i vårt bryllup og kunne ikke vært mer fornøyd! Herlig dame som er lett og like, hun fanget utrolig mange fine øyeblikk uten at vi en gang merket at hun var der. Fantastisk fine og ikke minst mange bilder. Anbefales på det sterkeste.»   

C&K

«Da vi lette etter bryllupsfotograf, ble vi lamslått av en jungel av fotografer og deres uttrykk i bildene de tok. Men en skilte seg ut og det var Inger. Bildene på hennes hjemmeside var preget av en unik måte å fange de små øyeblikkene på en stor dag på en varm og ærlig måte. Da vi etter bryllupet fikk bildene hun hadde tatt av dagen vår ble vi stumme av beundring. Vi satt tause og bladde oss gjennom bildene mens tårene rant. Inger kan utøve magi, vidunderlig magi!»

A&F

«Vi hadde med oss Inger fra morgen til kveld i bryllupet vårt, og var kjempefornøyd. Hun er behagelig å være rundt, og gjorde dagen vår super. Veldig flink til å blende inn uten at det blir for åpenlyst at det er fotograf rundt. Vi fikk akkurat den bildestilen vi ønsket.»   

I&K

«Inger er både veldig profesjonell, morsom, flink til å formidle, og hun får med seg alt du ønsker å forevige fra dagen din. Hun skaper ren magi i sin firkant!   Vi elsker å se tilbake på våre bilder fra Inger.  Gjestene har sagt hun var helt fantastisk! De likte hun like godt som vi!»   

N&M 

«Inger tar veldig naturlige og vakre bilder. Hun fanger de små øyeblikkene som oss «vanlige» mennesker ikke legger merke til, og som gjør oss evig takknemlig i etterkant. Når du møter Inger møter du en blid, serviceinnstilt og varm person som får deg til å slappe av og som deler av sin lune humor. Vi vil absolutt bruke Inger igjen ved neste store begivenhet, og kan varmt anbefale henne til andre»      

E&G