gravid-
fotografering

gravid-
fotografering

Mamma, mor, mama, MADRE, mÈre.

 Naturlig gravidfotografering  Bergen/Vestlandet

 Naturlig gravidfotografering i Bergen/Vestlandet

Mamma. Mor. Mama. Madre. Mãma. Mère. Ibu. Anne. Matka. Talli. Mãe. Okaasan. Mutter. Majka. Nana. Ema. Mother. Motina. Daya. Мати. Amma. Mutti. Eadni.

Alle disse ordene betyr mamma på ulike språk, men de har alle samme betydning. Å være noen sin mor. Bare hør på ordet, – mamma. Det er et ord som rommer så utrolig mye, og for meg er det et av de vakreste ordene som finnes.

Og nå er det du som snart skal bli mamma for første gang, eller kanskje du allerede har vært mamma i mange år, og dette er som et nytt kapittel i reisen din som mamma.

Kanskje har veien hit du er kommet nå vært lang, – eller kanskje det skjedde fortere enn du hadde turt å håpe på. 

Kanskje har det vært haugevis av bekymringer og uro, eller kanskje det bare har vært ren glede og boblende spenning. Eller alt sammen på en gang.

Uansett hvordan reisen din har vært frem til nå, så er det du står oppi nå helt unikt, vakkert, sårbart, styrkende, rått og sart. Tenk så verdifullt å forevige akkurat denne tiden.

En gravidfotografering med meg er en fotografering der kvinnekroppen skal hylles, og der fokuset er på naturlige, ekte, sarte og nære bilder av deg som snart får møte den lille i magen. Det skal være uoppstilt, styrkende, vakkert og hudnært. Er du klar? 

© Inger Paulsen fotografi gravidfotograf gravidfoto gravid bergen

Fra booking til bilder 

Nært, sart, styrkende, befriende og naturlig

MOrskaps-fotografering

kr. 8900,- 

For deg som vil forevige din reise som mamma på en nær og naturlig måte.

inkludert i fotograferingen:
  • En samtale på forhånd for å bli litt kjent og snakke om forventninger rundt fotograferingen
  • En Get Ready-guide med bl.a tips til antrekk
  • Inntil 1 time fotografering på lokasjon
  • Bilder fra fotograferingen levert i et digitalt galleri der du kan laste dem ned i høy oppløsning (et minimum av 25 bildefiler)
  • Mulighet til å bestille produkter av høy kvalitet gjennom meg
© Inger Paulsen fotografi gravidfotograf gravidfoto gravid bergen
© Inger Paulsen fotografi gravidfotograf gravidfoto gravid bergen
© Inger Paulsen fotografi gravidfotograf gravidfoto gravid bergen

«Inger er en dyktig fotograf for deg som ønsker en fotograf som forstår at ikke alle er like komfortable foran kamera. Hun gir deg tips til poseringer og lar ditt naturlige "jeg" komme frem. Ønsker gjerne å bruke henne igjen ved en senere anledning.»      

Aasa Elise

«Jeg er vanligvis ikke så komfortabel foran kamera alene. Men Inger var veldig profesjonell og fikk meg til å føle meg avslappet. Hun ga klare instruksjoner og komplimenter, som gjorde fotograferingen behagelig og gøy. Hun visste akkurat hvordan hun skulle få fram det beste ved meg, og jeg kunne dra fra fotograferingen med et smil, og en veldig god opplevelse.»      

Kesia

«Har hatt en veldig fin fotografering, - morsom, behagelig og kjempe gøy! Og ikke minst er Inger en veldig dyktig dame som vet hva hun holder på med. Jeg blir å bruke henne igjen selvsagt.»      

Sara

Viktig info

betaling + -

Ved booking betales kr. 2000 for å reservere datoen. Denne summen betales ikke tilbake ved en ordinær avbestilling fra kunden. Fakturaen for resten av prisen for fotograferingen (kr. 6900) sendes ut dagen etter fotograferingen med en frist på 7 dager. 

Hva hvis været er dårlig? + -

Et par dager før den oppsatte datoen for fotograferingen ser jeg på værvarselet hvordan det ser ut. Hvis det ser ut til å bli mye regn og dårlig vær, så finner vi en ny dato som passer oss begge. Sol, overskyet vær og vind gir nydelige bilder, - masse regn blir mest styr. Dette finner vi ut av sammen. 

Partner og/eller barn med på bildene? + -

Denne fotograferingen har fokus på deg som kvinne og mamma. Om du ønsker å ha med en eventuell partner og/eller andre barn er det fullt mulig, og da vil dette skje i starten av fotograferingen og den/de vil kunne være med på noen av bildene. Hoveddelen av fotograferingen kommer til å ha kun deg i fokus.  

produkter + -

Priser på bestilling av innrammede bilder til veggen og/eller album fås ved forespørsel.

reiseutgifter + -

Eventuelle reiseutgifter for reiser mer en 30 km. fra Bergen kommer i tillegg.

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup bergen
HEI, det er jeg som er inger!
HAR Dere SETT PÅ BILDENE MINE OG TENKER AT JEG ER RIKTIG FOTOGRAF FOR DEre? 

Kanskje dere har spørsmål? Eller lurer på om datoen for bryllupet deres er ledig?