© Inger Paulsen fotografi familiefotografi familie søskenbilder

Hvorfor booke en profesjonell fotograf til å ta familiebilder?

 

Det å booke en profesjonell fotograf til å ta familiebilder. Er det verdt prisen? Hva får dere egentlig?

Ofte er det de samme kommentarene som går igjen når det er snakk om å booke en familiefotografering. Her er de jeg hører oftest: 

 

«Vi har jo hundrevis av bilder av ungene på mobilen.»

Joda, det har de fleste av oss, og slike bilder er skikkelig koselige, og gull verdt.

Men, – bilder tatt av en profesjonell fotograf har en helt annen kvalitet og følelse i seg enn mobilbilder.

Dette har både med kvaliteten på utstyret som fotografen bruker, men også med den erfaringen som fotografen har med å ta bilder som en historie der dere er hovedpersonene.

 

© Inger Paulsen fotografi familiefotograf bryllupsfoto familie

 

«Det er for dyrt til at vi vil prioritere det akkurat nå.»

Ja, det koster endel penger akkurat her og nå.

Men, – det å booke en profesjonell fotograf til å ta familiebilder er en investering som vil vare livet ut.

Se på det som å investere i en helt unik gave til dere selv og de som kommer etter dere. I det lange løp er en familiefotografering vel verdt å prioritere mens barna er små.

 

@ inger paulsen fotografi familiefoto familiefotografering

 

«Trenger vi voksne egentlig være med på bildene da?«

Det er faktisk noe helt eget når alle i en familie er samlet i bildene, og der ingen av dere er gjemt bak kameraet. At dere voksne er med i bildene gjør at dere får levende og naturlige bilder av dere som en familie, og dere får bilder som får frem den unike dynamikken akkurat dere har når dere er sammen.

En dyktig fotograf lager rom og stemning slik at dere kan være dere selv. Dette rommet gjør at dere kan være sammen i øyeblikket, og at dere glemmer at dere blir tatt bilder av. Resultatet blir bilder som vil få dere til å smile, – og til å huske denne spesielle tiden, hver gang dere ser på de.

Tenk så takknemlige barna kommer til å være når de som voksne kan sitte igjen med bilder der dere som foreldre er med på bildene, – sammen med de da de var små.

 

© Inger Paulsen fotografi familiefotografi familie søskenbilder

 

«Jeg vil vente til jeg har gått ned noen kilo slik at jeg føler meg mer vel/jeg har funnet de perfekte antrekkene til oss/tennene som ungen har mistet har vokst ut osv.»

Veldig ofte hører jeg at folk vil vente til det «perfekte tidspunktet» til å ta familiebilder. Men vet du, det finnes ikke et perfekt tidspunkt. Eller for å snu det rundt, – alle tidspunkt er igrunnen perfekte for å stoppe tiden litt.

Livet med barn er uforutsigbart, og det er fylt av overraskelser og uventede hendelser. Et skrubbsår der, en løs tann der, og både mamma- og pappakropper er det de faktisk er, – de er levende, ekte kropper som er de tryggeste, fineste og beste for ungene deres.

Bildene dere vil verdsette i årene som kommer er de uperfekte bildene dere valgte å få tatt, – de der latteren vises, der skitten på buksekneet synes fordi det var lov å løpe rundt under fotograferingen, der skorpen på såret fra lek i fjæra ikke har grodd, og der ingenting annet enn at dere som en familie er samlet betyr noe.

Dette er øyeblikkene jeg vil at dere skal kunne finne frem igjen og igjen gjennom bildene. De helt ekte, uperfekte øyeblikkene. De som betyr noe.

 

© Inger Paulsen fotografi familiefotografi familie søskenbilder

 

Så – hva får dere når dere booker meg til å ta familiebilder av dere?
  • Dere får tips på forhånd til klær, teksturer og fargekombinasjoner som går godt sammen, og som gjør seg fint på bilder.
  • Dere får en unik, og ofte sårt trengt mulighet til å stoppe opp litt, roe ned, være sammen og se hverandre. Benytt denne anledningen til å finne på noe fint sammen, – noe som får frem hvem dere er som familie. Mitt tips er å bruke fotograferingen til å gjøre noe dere liker å gjøre sammen, ha det gøy, – og ta meg med! Dette kan være en fjelltur, en tur i skogen, på stranden, i en park dere pleier å være i, eller hva med i deres egen hage?

 

© Inger Paulsen fotografi familiefotografi familie søskenbilder

 

  • Dere får bilder i høy kvalitet som er tatt med hensyn til lokasjon, lys og som er i en gjennomgående stil.
  • Dere får bildene levert i et brukervennlig og vakkert digitalt bildegalleri der dere selv kan laste de ned i høy oppløsning. Linken til å se bildene i galleriet kan dere dele med venner og annen familie hvis dere vil.
  • Dere får unike bilder som forteller historien deres, og som får frem hvem dere er.
  • Dere får bilder som er utrolig fine å gi i gave til besteforelde, – eller hva med å ramme de inn å ha de på veggen hjemme hos dere selv. Enda bedre, – få de inn i et album som dere kan ta frem igjen og igjen og igjen. Jeg hjelper dere gjerne med design og bestilling.
Viktigst av alt, – dere får tid som familie til å skape minner som varer evig gjennom bildene.

 

 

© Inger Paulsen fotografi familiefotograf bryllupsfoto familie

© Inger Paulsen fotografi familiefotografi familie søskenbilder

 

Invester i minner som varer evig, og som forteller en historie. Deres historie.

Jeg lover at dere ikke vil angre et eneste sekund.

 

© Inger Paulsen fotografi familiefotografi familie søskenbilder