© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

Bryllupskake og bobler etter vielsen?

 

Mitt tips til dere, – ikke vent med bryllupskaken til etter middag og dessert! Server heller kake og bobler rett etter vielsen. Flere og flere brudepar velger å ha kake og noe godt i glassene rett etter vielsen, eller som det første som skjer når de kommer til selskapslokalet. Og vet dere hva: jeg (og gjestene!) elsker det!

Hvorfor? Det er det flere grunner til! Men først av alt, – bare se her hvor fantastisk det kan gjøres med utendørs mottakelse, bobler i glassene og en helt, helt nydelig kake!

 

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

 

 

I dette fantastiske junibryllupet på vakre Solstand Hotel & Bad hadde nemlig brudeparet valgt å ha mottakelsen etter vielsen utendørs i hotellets hage, og å servere kaker og bobler til gjestene der. Kaken de hadde valgt var en drøm av en kake, levert av Flying cakery.

Det ble et kjempefint øyeblikk da brudeparet kuttet opp kaken og gjestene fikk smake, og selve kaken ble virkelig vist frem på fineste måte.

 

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

 

 

Ved å servere kaken før middagen blir øyeblikket der dere skjærer opp bryllupskaken litt mer spesielt med tanke på at folk er edru, små barn som kanskje ikke skal være med på selve middagen får muligheten til å være med på dette, og det blir et litt vakrere og mer romantisk øyeblikk enn om folk er mette, godt nedi glassene og kaken er gjemt unna i en mørk krok i selskapslokalet når klokken nærmer seg midnatt.

Jeg har sett altfor mange bryllupskaker som ender opp nesten uspiste, og der de virkelig ikke kommer til sin rett når de skal spises så sent på kvelden.

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

Og så er det ikke til å legge skjul på at om dere velger å ha kaken før middagen, så vil også bildene av at dere kutter opp kaken blir mye finere! Både fordi kaken enten serveres ute, eller innendørs med mer dagslys, – og dere som brudepar er som oftest litt mindre slitne enn det dere er 6 timer senere etter middag, taler, grining og litt dansing.

 

Just saying! 😉

 

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup

 

Så altså, bobler og kaker før middagen er en sikker vinn-vinn!

Gjestene, og ikke minst også dere som brudepar, får opp blodsukkeret etter vielsen, kaken dere har brukt penger på får skinne litt ekstra, og ikke minst er det mye, mye bedre å spise kake når man ikke er mett etter en lang middag og dessert.

 

Skål, og nyt kaken!