© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup bryllupsgjester

Mobilfri vielse? Det bestemmer faktisk dere!

 

Dagen deres er endelig her! Øyeblikket da du som brud skal gå ned midtgangen er kommet, – tårene presser på, hjertet dunker hardt og det kribler i absolutt hele kroppen. Dørene inn til lokalet åpner seg, eller du runder hjørnet til der utevielsen skal være, – og hva ønsker du at skal møte deg? Øynene og smilene til alle gjestene, eller skjermene på flere titalls mobiler. Dette er et vanskelig spørsmål synes mange, – fordi såklart vil man jo aller helst se ansiktene til de man har invitert, men så vil man jo også gjerne at gjestene skal få ta bilder av dere som brudepar når dere gir hverandre deres ja.

Sannheten er at mobiltelefoner ofte kan være en ganske stor forstyrrelse som tar vekk litt av opplevelsen av at gjestene er i øyeblikket sammen med dere. Det er heller ikke til å legge skjul på at bildene som en bryllupsfotograf tar vil være mye flottere og visuelt finere om de viser glade og rørte ansikter, istedenfor massevis av mobiltelfoner.

Samtidig er det viktig å understreke at dette er helt opp til dere, – for det er jo deres dag. Om det ikke er naturlig for dere å be om en mobilfri vielse, så skal dere heller ikke gjøre det. Det viktigste er at dere har tenkt over dette på forhånd, og funnet ut hva som passer dere.

Om dere ikke ønsker mobiler under vielsen så er et lite tips å si fra om dette til gjestene på forhånd, – enten i invitasjonen eller om dere har en Facebook-gruppe som dere legger ut info i. Dere kan f.eks også skrive at dere har en fotograf til stede som tar bilder som gjestene kan få tilgang til i etterkant om de ønsker bilder fra selve vielsen. Ofte kan en viglser være behjelpelig å minne gjestene på dette rett før vielsen, – eller hva med å sette opp et fint og hyggelig skilt om dette der gjestene kommer?

 

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup brud brudgom mobilfri vielse