Adelheid & Fredrik

“A thing that you see in my pictures is that I was not afraid to fall in love with these people.” – Annie Leibovitz

Noen mennesker setter et spor i hjertet selv etter kun kort tid. Adelheid og Fredrik er to slike mennesker. Kjærligheten og nærheten de har mellom seg, og som de lot meg få se og forevige, var så inderlig vakker.

For det er akkurat dette som er noe av det jeg synes er det fineste med det å være bryllupsfotograf, – å tørre å åpne meg opp for å slippe inn menneskene jeg tar bilder av inn i hjertet mitt. Det å virkelig se dem. Og det å oppdage at de også slipper meg inn i sine liv.

Adelheid og Fredrik giftet seg i Asker kirke på en varm og solfylt mai-dag i fjor, og det var en dag fylt med så mye kjærlighet og latter. Det var også så mange vakre taler fylt av gode ord og rørende historier om mot, styrke og gleder.

Selskapet ble holdt på nydelige Hvalstrand Bad, som virkelig er en perle av en plass ved Hvalstrand i Asker, med utsikt over Oslofjorden. Lokalene er helt unike med sin vakre 30-talls stil, – og med store vinduer som gir det vakreste lyset inn i restauranten. Bare se på bildene under så ser du hva jeg mener.

Slike bryllup som dette, der menneskene og kjærligheten settes i fokus, og der det er så tydelig at dagen feires akkurat slik brudeparet selv ønsker, – det er fint det!

© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup
/07