Urbane familiebilder

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever… It remembers little things, long after you have forgotten everything.”– Aaron Siskind

Da mammaen i denne familien ville booke meg til å ta familiebilder så spurte jeg henne om hun hadde tenkt på en spesiell plass for å ta bildene. Og det hadde hun. Midt i sentrum av Bergen, – i bydelen Møhelnpris. Og gjett om jeg ble glad da jeg hørte svaret hennes. Urbane familiefotograferinger er utrolig fine, – og har etterhvert blitt en skikkelig favoritt hos meg. 

 

På denne fine søndagen med vår i luften var det kun kos og familietid som var planen. Lille Eira løp rundt, smilte og koste seg, og dro med seg mammaen og pappaen sin overalt rundt forbi i gatene. Akkurat slik det skal være. Det var til og med tid til kaffe, litt snacks og masse lek. Der fine var å se at denne lille familien på tre gjorde dette til en gøy og fin opplevelse sammen for dem som en familie, – der Eira fikk ta styringen, og det bare ble en skikkelig fin formiddag. 

 

Akkurat slik en familiefotografering skal være. 

© Inger Paulsen fotografi familiefotograf familiefoto familie
/08