SOmmer, utevielse & Kjærlighet

På en varm augustdag i Bergen i fjor hadde Kari og Ronny sin store dag. Og dagen sin hadde de planlagt akkurat slik de selv ønsket, – der alle de tingene de selv setter pris på var i fokus. For dem inkluderte dette kaffe på favoritt-kaffebaren, å vandre rundt i nærområdet de bor i på Nordnes mens jeg tok portrettbilder av dem, utevielse på takterassen til det lokalet der de først møtte hverandre, og så båttur med Beffen over til Bod 24 i Sandviken. Et virkelig «Your wedding, your day!»

 

Bryllupsdagen startet med first look på hotellrommet i sentrum, – der de fikk se hverandre for første gang i brudekjole og dress. Brudekjolen som Kari hadde på seg var mammaen hennes sin brudekjole som var blitt redesignet. Klassisk, elegant og den passet viben for dagen helt perfekt. Og hvem digger vel ikke gjenbruk?

 

På vei fra hotellet til der vielsen skulle være ønsket de å stoppe innom Dromedar kaffebar, – stam-kafeen som de så ofte er innom. Både kjente og ukjente stoppet opp for å gratulere brudeparet der de satt med hver sin kaffe og nøt at bryllupsdagen endelig var der. 

 

Selve vielsen ble holdt på takterrassen til lokalene til arkitektbyrået 3RW i Bergen sentrum. Og for en fantastisk plass å ha en utevielse, men utsikt rett ut mot hele Bergen, fjorden og Byfjellene. På taket var det bobler i glassene, en svær parmesanost til snacks, vimpler, cupcakes, sommerblomster og levende musikk. 

 

Etter vielsen, som var utrolig vakker og personlig, ble alle gjestene fraktet over fra Nordnes til Sandviken med den lille passasjerbåten «Beffen». Også dette valget av transport var valgt av personlige grunner,  – Kari pleide nemlig å ta denne båten til jobb i flere år, og hadde mange gode minner fra den.

 

Dagen ble avsluttet med middag og fest på Bod 24 i Sandviken. Det perfekte lokalet rett ved sjøen, – med stor brygge å mingle på, og superkoselige lokaler inne en av de gamle Sandviksbodene til middag og fest. 

 
Et fantastisk sommerbryllup på en dag der Bergen virkelig var på sitt vakreste!
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup
/09