Lille E & mammaen

Om jeg skulle plukke ut kun noen få bilder for å vise hvordan jeg tar familiebilder så kunne det vært disse bildene av lille E og mammaen hans. For meg viser akkurat disse bildene hvordan jeg vil hjelpe dere å stoppe tiden litt på. Dette er bilder som rommer nærhet, varme, glede, kos, sårhet og kjærlighet. Og det fineste med de er ektheten og det uoppstilte.

Familiefotograferinger skal ikke være krav om å prestere eller posere. De skal ikke være styr, kav eller redsel for at det ikke blir «perfekte» bilder. Familiefotograferinger skal være som små lommer der tiden stopper opp, der vi sammen lager tid til at dere kan se hverandre, og der dere sammen skaper minner som skal vare. Da trenger vi tid, trygghet og nærhet. Og vet dere hva, – det kan godt være det blir litt kaos, men det er bare fint. For kaos kan være fint, og kaos er ekte. Og jeg vil gi dere ekte bilder som får dere til å tenke at slik var det, og jammen var ikke det ganske fint.

For hva er det egentlig med disse type bildene her som jeg liker så godt, og som jeg så gjerne vil gi til dere som booker meg? Jo, det er det perfekte i det uperfekte, og det er det vakre i det å være ekte og sårbar. Det er som om bildene blir en pauseknapp som vil bli mer og mer verdifull etter hvert som tiden går.

© Inger Paulsen fotografi familiefotograf familiefoto familie
/05