En bryllupshelg ved naustet

Jeg var ikke sen med å svare ja på forespørselen fra Maren og Torbjørn da de spurte om jeg kunne komme opp til Frei, et lite sted på utsiden av Kristiansund, for å fotografere bryllupshelgen deres på starten av sommeren.

 

På fredagskvelden hadde de invitert familie og nære venner til å spise klippfisk og nyte hjemmelaget øl og sider nede ved naustet som hører til familien til Torbjørn. Før gjestene kom ble jeg med Maren og Torbjørn på en liten vandretur der de viste meg rundt på favorittstedene deres nær der de bor. De viste meg naustet de er så glade i, bryggen de pleide å bade fra, eplehagen de plukker epler fra, og til slutt viste de meg familietomten med huset de snart skulle overta og skape sitt eget hjem i. 

 

På vandreturen vår tok jeg også litt bilder av de to sammen, – på den siste dagen sammen som kjærester og ikke som ektepar. Og det er nesten som man kan se på bildene hvor spente de var på den store morgendagen da de endelig skulle gifte seg, er du ikke enig? 

 

På lørdagen var det klart for en helt fantastisk utendørs vielse på Rastakalv, et lokalt utkikkspunkt med utsikt mot fjord og fjell. Etterpå var det middag, feiring og fest på bryggen utenfor familienaustet til langt på natt, og for flere av gjestene, og brudeparet, så ble feiringen avsluttet med et deilig nattbad i den varme, lyse sommernatten. 

 
“When people look at my pictures I want them to feel the way they do when they want to read a line of a poem twice.”
– Robert Frank
© Inger Paulsen fotografi bryllupsfotograf bryllupsfoto bryllup
/10